Huomisiin valmistujaisjuhliin lähti nämä voikat, kala ja kinkku.
Vaalea vuokaleipä, kostutus kalaliemellä. Täytteenä lohi-ruohosipulituorejuusto-ranskankerma-tilli-sitruunamehu-mustapippuri. Tähänkään en saanut savulohta, joten paistoin ihan sellasen valmiiks maustetun uunifileen - se oli ainoa minkä sain, kaupan hyllyt huuti taas tyhjyyttään tältä osin.
Ja kinkkukakku. Joudunkohan plagioinnista syytteeseen, niin törkeesti Rouva E:ltä otin vinkkiä koristeluun... Ei vaan oma pääkoppa suostunut yhteistyöhön tässä kohtaa. Mut onhan toi Rouva E:n kuitenkin monta kertaa hienompi.
Vaalea ja tumma vuokaleipä, kostutus lihaliemellä. Täytteenä kinkku-tuorejuusto-paprika-persilja-sinappi sekä toisena täytteenä juustoinen munavoi.