Meidän nassikan 2v synttäreillä oli suolaisena tarjottavana kinkkuvoikkari:
ja patonkipalat:
Voikkarissa vaalea ja tumma vuokaleipä, kostutus lihaliemellä. Täytteenä kinkku-paprika-persilja-tuorejuusto sekä toisena täytteenä italiansalaatti.
Patonkipaloissa fazerin paistettava patonki. Leikkasin ohuita, noin sentin viipaleita ja paahdoin ne kevyesti leivänpaahtimessa. Sivelin päälle ruukkujuustoa, sitten naudanpaistisiivu ja vielä persiljaa koristeeksi.
RUUKKUJUUSTO n. 4 dl
1 prk maustamatonta tuorejuustoa
1 rkl sitruuna- tai limettimehua
½ tl rouhittua mustapippuria
1 tl sokeria
n. 1 rkl maitoa
150 g Aura murua
2 rkl hienonnettua persiljaa
Notkista tuorejuusto, lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi levitteeksi. Mausta halutessasi valkosipulilla.