Huomisiin kihlajaisiin toivottiin kermaisia kakkuja joko mansikka-tai vadelmatäytteellä. Päälle tilaaja halusi kiilteen, mutta kun minulla on yksi erittäin huono kokemus tuosta tavasta koristella kakku, sain luvan kermapintaan. Nyt vain en ollut yhtään kaveri tuon kermankaan kanssa... Kakut ovat laktoosittomia.
Tein suklaasta tuollaisia "oksia" - ihan kiva idea jatkoakin varten, mutta kyllä näiden kanssa saa aika nopea olla ettei koristeet sula sormiin. Yksi oksa näköjään vain ihmeesti törröttää yksinään tuolla reunassa. Punaiset irtonaiset "lätkät" on sitten tippuneita ruusun terälehtiä.
Pyöreässä kakussa 12 munan vaalea peruspohja, levykakussa 15 munan vaalea peruspohja
Kostutus vaniljamaidolla
Täytteenä mansikkaviipaleet ja vanilja-kermaseos
Kuorrutus vispikermaa
Koristeet sokerimassa-marsipaania, spritsaukset ja "oksat" tummaa suklaata. Koristeiden alle laitoin raastettua valkoista suklaata, jotta ne säilyisivät huomiseen asti hyvinä, toivotaan että tämä auttaa.