Piti tehdä kotiin kakkua, jotta pääsi testaamaan täytettä. Voi harmi... Silmänisku

1253961936_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja 2 munan vaalea kakkupohja

Kostutus sokerivedellä

Täyte 1: omenakompotti

Täyte 2: kanelikinuski

Kuorrutus kinuskia, reunat ja pursotukset kuohukermaa.

Päällä kukkia ja lehtiä sokerimassan ja marsipaanin seoksesta helmiäisellä spreijattuna. (nämä on siis aiemmin tehtyjä, varastojen kätköistä). Lisänä helmiäinen-nonparelli.

Koristelua en miettinyt yhtään sen enempää kun tän tarkotus oli vaan se täytteen maistelu - ja Hyvää oli, nam! Aikas makeeta, mutta niiiin hyvää! (Paula ja Kati, voi olla että mun kahvivuoron tarjottava on nyt selvillä Silmänisku)

Täytteeksi halusin omenaa, mutta jotain muuta kuin omenahilloa. Mieleeni putkahti, että omenakompotti taitais olla hyvä vaihtoehto - tarkkaa käsitystä mulla ei ollut mitä tuo kompotti on, joten googlettamaan. Löytyi aika monenlaisia versioita, joista valkkasin OpenCafe-blogin reseptin (tosin oman kompottini tein ihan mutu-tuntumalla enkä mittaillut aineita sen tarkempaan, lisäsin keittovaiheessa himppu kanelia). Kinuskiinkin lisäsin keiton loppuvaiheessa kanelia ja se passas kuin nenä päähän, varsinkin tän ompun kaa!

Ohjeet tohon kompottiin ja kinuskiin voin kirjotella myöhemmin, nyt taas äitiä tarvitaan...