Piti tehdä kotiin kakkua, jotta pääsi testaamaan täytettä. Voi harmi...
Pohja 2 munan vaalea kakkupohja
Kostutus sokerivedellä
Täyte 1: omenakompotti
Täyte 2: kanelikinuski
Kuorrutus kinuskia, reunat ja pursotukset kuohukermaa.
Päällä kukkia ja lehtiä sokerimassan ja marsipaanin seoksesta helmiäisellä spreijattuna. (nämä on siis aiemmin tehtyjä, varastojen kätköistä). Lisänä helmiäinen-nonparelli.
Koristelua en miettinyt yhtään sen enempää kun tän tarkotus oli vaan se täytteen maistelu - ja Hyvää oli, nam! Aikas makeeta, mutta niiiin hyvää! (Paula ja Kati, voi olla että mun kahvivuoron tarjottava on nyt selvillä )
Täytteeksi halusin omenaa, mutta jotain muuta kuin omenahilloa. Mieleeni putkahti, että omenakompotti taitais olla hyvä vaihtoehto - tarkkaa käsitystä mulla ei ollut mitä tuo kompotti on, joten googlettamaan. Löytyi aika monenlaisia versioita, joista valkkasin OpenCafe-blogin reseptin (tosin oman kompottini tein ihan mutu-tuntumalla enkä mittaillut aineita sen tarkempaan, lisäsin keittovaiheessa himppu kanelia). Kinuskiinkin lisäsin keiton loppuvaiheessa kanelia ja se passas kuin nenä päähän, varsinkin tän ompun kaa!
Ohjeet tohon kompottiin ja kinuskiin voin kirjotella myöhemmin, nyt taas äitiä tarvitaan...