Juuso juhlii tänään merirosvosynttäreitään ja kemuihin haluttiin aiheeseen sopiva kakku. Toiveena oli merirosvoa, pääkalloa, pelottavaa, mustaa väriä mutta ei kuitenkaan koko kakkuun. Merirosvon kuvan otin pillistä, jonka tilaaja antoi "esimakuna" juhlista.

1255167793_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1255167833_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1255167864_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vaalea peruspohja 10 munasta.

Kostutus vaniljamaidolla.

Täyte 1: vadelmamousse

Täyte 2: kinuskimousse

Kuorrutus sokericreme, päällä flora vispi.

Kuva maalattu sokerimassan ja marsipaanin sekoituksesta kaulitulle levylle, maalaus tomuvärein (sekä märillä että kuivilla väreillä). Rahat, miekat, liput ja lipuissa olevat pääkallot sokerimassaa. Rahat suihkittu kultaspraylla, miekat maalattu kimalletomuvärein. Reunapunos sokerimassaa.

Näin tällä kertaa... Mua jäi harmittamaan Äärettömän Paljon kakun viimeistely. Huuto Kuvan pohja oli kuitenkin pikkasen liian iso, vaikka sitä mittailin ja täsmin muka kuin pajon. Niinpä kakun reunoille ei jäänyt tarpeeksi tilaa tuolle reunapunokselle ja jouduin sitä liimailemaan tuon kuvapohjan päälle ja sittenhän se peevelin kuvapohja näkyy sieltä ulkoreunaltaan.  Enkä noita sivureunoja saanut tasaseks en millään. Flora vispi jäi jotenkin vähän liian pehmeeks ja sitä oli hankala levittää sokericremen päälle (jonka siis laitoin jo eilen illalla, tai siis yöllä ja nythän se oli sitten tönkköä eikä antanut sekään periksi). Ja eka joka mua kismittää tässä kakussa on tuo maalaus! En oo aikasemmin maalannut märillä tomuväreillä ja nyt halusin testata. Alotin huivista ja ajattelin vielä, että jes tää on helppoo! Sit tomuttelin ihon kuivilla väreillä ja rupesin maalaamaan paitaa... Kai mä tein liian kuivan seoksen ja maali jäi hirveisiin kasoihin ja kokkareiseks. Annoin kuivua ja yritin sit paikkailla sen minkä pysty, mut eihän siitä huippu tullut ja lisäks paidan sävykin meni jo aika tummaks. 

Nyt vielä aattelin et oiskohan pitänyt tonne kakun alalaitaankin laittaa tuo punos? Voi kissanviikset, että mua harmittaa ja ärsyttää tää, varsinkin kun en ollut satatyytyväinen Juuson siskolle tekemääni kakkuunkaan täällä. Itku