Tilaaja halusi pienen tyttönsä synttäreille joko Nasu, Muumi tai Pikkumyy-kakkua. Yllätys yllätys, minä pastellisävyjen ja vaaleanpunaisen ystävänä valitsin Nasun.

1261145838_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1261145873_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1261145907_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1261145943_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja 4 munan vaalea peruspohja

Kostutus vaniljamaidolla

Täyte 1: maitosuklaamousse

Täyte 2: mansikkaviipaleet, mansikka-jogurttitäyte

Kuorrute sokerimassa, alla sokericreme. Pinnassa vaaleanpunainen spray.

Koristeet sokerimassa-marsipaania, paitsi isot lumihiutaleet pelkkää sokerimassaa ja pienet lumihiutaleet Dr. Oetkerin.

Joo, tää oli siis tällänen hanskat tiskiin- kakku, "en tee tätä enää ikinä, en varmasti". Sokericremen levitykseen asti kaikki meni hyvin, sen jälkeen kaikki menikin pieleen. Kuorrutetta kauliessa ajattelin, että jotenkin tää nyt tuntuu hankalalta. Sit kun sitä kakun päälle siirsin, se peeveli repeili muutamasta kohdasta tosi pahasti. Ei sitä kuitenkaan enää poiskaan saanut, joten pakko oli se paikoilleen taputella. Sprayn suhuuttaminenkaan ei onnistunut ollenkaan tasasesti ja sit se puteli vielä tiputti nokastaan muutaman läntin kakun päälle YllättynytHuuto No, reunan halkeemia yritin peitellä noilla lumihiutaleilla (pariin kohtaan piti laittaa muutama hiutale tolleen "läjään") ja tasapainoisuuden vuoksi laitoin alalaitaan tuon "nauhan". Eihän tästä kaukaa katsottuna niitä vikoja näe, mutta kovin tarkkaa syyniä ei kyllä kestä.

Nyt sitten kun tavaroita raivasin pois, tajusin mistä (ehkä) tuo repeily johtu. Mä käytin vahingossa pelkkää sokerimassaa ja tykkään enemmän sokerimassan ja marsipaanin sekotuksesta. Se jotenkin joustaa ja kestää venyä enemmän, ainakin mun mielestä. Pitänee siis opetella tuota pelkän sokerimassan käsittelyä tai sit olla jatkossa tarkempi.