1274768612_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ylihuomenna tulee jo vuosi siitä, kun aloitin tämän bloggaamisen ja  koukussa ollaan edelleen, vahvasti!  Harrastus on tuonut mukavan lisän kotiäidin arkeen, tämä on se jokin "oma juttu" joka antaa potkua lapsiperheen arjen pyörittämiseen (vaikka monesti tämän parissa illat venyykin vähän liian pitkälle...)

Aivan valtavan nöyrin mielin kiitän kaikkia kakkujen tilaajia luottamuksesta, joka ikistä sivuillani kävijää (kävijöitä onkin ollut aivan ällistyttävän runsaasti, en ois kyllä tuota uskonut) ja kommenttien jättäjää - niitä on aina sydäntälämmittävän mukava lukea ja oppiakin sieltä saada. Tietenkin kiitokset myös kaikille muuten kannustaneille ja tsempanneille. Lisäksi tässä kohtaa on kyllä pakko kiittää myös kotijoukkoja; mies on alun ihmettelyn ja ehkä pienen epäuskonkin jälkeen kannustanut ja antanut apuaan lastenhoidon muodossa ja tenavatkin on huomanneet, että jos äiti yhden päivän onkin kakkujen kimpussa, on seuraava päivä taas "tavallinen" päivä. KIITOS TEILLE KAIKILLE!

Tällä kertaa en järjestä arvontaa, koska hiljattain sellainen vasta oli. Nyt voisin kuitenkin yrittää ehtiä päivittää tuota linkkilistaani. Eli jos blogisi puuttuu listaltani, laita kommenttia ja korjataan asia Hymy 

OIKEIN HAUSKAA, LÄMMINTÄ JA AURINKOISTA KESÄÄ KAIKILLE!

ps. Kuvan sinkkisankossa oleva kukka on lumihiutale ja betonipilareiden sisällä hopeakäpälät. Minusta tuli ihan kivan näköiset noinkin pelkistettynä ja ylijääneet pilarit sai uusiokäyttöä.