Sain joku aika sitten Fazerilta testattavaksi Marianne Crushia ja TuttiFrutti Crushia. Mariannerouhetta olen jo ennenkin käyttänyt, mutta Tuttifrutti oli ihan uusi juttu; kivan pirtsakka ja hedelmäinen, "poltteleva" maku.

Uutta on myös pakkaukset. Paketit pysyvät itsestään seisomassa ja niissä on kätevä uudelleen suljettava yläsauma - tuo onkin tosi mahtava parannus ettei aukaistua pussia aina tarvitse laittaa pakastusrasiaan, sulkea kumilenkillä tms.

1275029514_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä tuotteet...

ja tässä oikealla kääretorttu, johon TuttiFruttia kokeilin.

1275029472_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kääretorttupohja

4 munaa

1½ dl sokeria

½ dl perunajauhoja

½ dl vehnäjauhoja

½ dl kaakaojauhetta

1 tl leivinjauhetta

 - Vaahdota munat ja sokeri, lisää siivilän läpi keskenään sekoitetut kuivat aineet varovasti nostellen. Levitä (voidellulle) leivinpaperille uunipellin päälle ja paista 200 asteessa n. 8-10 minuuttia. Kumoa heti uunista oton jälkeen.

SUKLAATÄYTE (kuvassa vasemmalla puolella)

1 ½ dl flora vispiä

1 ½ dl vaniljakreemiä

100 g suklaata

 - Vaahdota kerma. Lisää pakkauksen ohjeen mukaan valmistettu vaniljakreemi ja sulatettu, jäähtynyt suklaa.

TUTTIFRUTTITÄYTE

125 g voita

2 dl tomusokeria

1- 2 rkl mansikkamehutiivistettä

1 tl vaniljasokeria

n.1 dl vaniljakreemiä

1 dl TuttiFrutti crushia

 - Vaahdota voi ja tomusokeri. Lisää mehutiiviste ja vaniljasokeri sekä TuttiFrutti crush. Lisää myös vaniljakreemi, voimakkaasti vatkaten ettei täyte juoksetu ja muutu rakeiseksi.

Toivoin, että rouheet yön aikana sulaisivat täytteeseen, mutta ilmeisesti voiseos ei ole tarpeeksi märkää ja seuraavana päivänä rakeet olivat edelleen kokonaisina täytteessä. Lasten makuun sopivaa kääristä Hymy