Kaunis kiitos! Tanjalle Ahonlaita-blogiin seuraavasta tunnustuksesta.

beautiful-blog-award.jpg

Ideana olisi, että kerrotaan itsestä seitsemän asiaa/paljastusta ja jaetaan tämä tunnustus eteenpäin seitsemälle blogille. Monien ihanien blogien joukosta mieleeni tulleissa oli kuitenkin joko meemikielto tai tämä tunnustus sieltä jo löytyi. En halua olla töykeä tai itsekäs tai mitään, mutta jätän nyt siis noiden syiden takia tunnustuksen jakamatta kenellekään erityisesti. Mutta kaikki vakivierailijani ja kommentoijani, te teette tästä bloggaamisesta kivaa joten ottakaa tunnustus mukaanne!

Ja ne paljastukset:

1. Olen keskivertosuomalaisnaisen mittainen.

2. En pidä erityisemmin syksystä, kuitenkin kuulaat pirtsakat pakkasaamut ovat ihania samoin kuin se, että on jotenkin "lupa" alkaa polttaa kynttilöitä.

3. Ranskan opintoni jäivät lukiossa yhteen kurssiin...

4. Kaupallisesta koulutuksestani huolimatta en hallitse enkä pidä kirjanpitojutuista. Mieheni yrityksen kirjanpito hoituu siis toisaalla!

5. En todellakaan ole mikään viherpeukalo, tälläkään hetkellä kodistamme ei löydy yhtään elävää viherkasvia. Jopa anopinkieli, joka on kuulema pomminvarma kasvi, menehtyy minun hoidossani! Leikkokukat, jotka on tarkoitettukin vain hetken iloksi, ovat enemmän minun juttuni.

6. En jaksa ymmärtää Big Brotherin kaltaisia tv-ohjelmia.

7. Tarvitsen unta säännöllisesti ja paljon kuin pikkulapsi tai tulen todella huonolle tuulelle. Hetkittäin jaksan valvomistakin, mutta en tule toimeen jatkuvilla 5-6 tunnin yöunilla. Lähdenkin siis tästä nukkumaan, hyvää yötä!