1283069778_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kaupan pakastealtaiden valmisjäätelöitä hiukka tuunaamalla syntyy helppoja, kivan  näköisiä ja eritoten maistuvia herkkuja. Tosin tässä kuvassa tuo kiva näkö on jo vähän kyseenalaista, kun kakku ehti sulaa hetken liikaa ennen kuvaamista... Mutta oli kuitenkin vielä kasassa eikä pitkin työtasoja...

Tähän kakkuun käytin laktoositonta vaniljajäätelöä ja laktoositonta suklaa-kinuskijäätelöä sekä laktoosittomia-gluteenittomia suklaahippukeksejä. Anna jäätelöiden pehmetä huoneenlämmössä helposti vaivattavaksi, levitä vaniljajäätelö irtopohjavuoan alimmaksi kerrokseksi (alla kannattaa olla leivinpaperi, jotta saat kakun vedettyä tarjoilulautaselle ja se ylipäätään lähtee vuoasta irti). Ripottele vaniljajäden päälle keksinmuruja, lisää sitten suklaa-kinuskijäätelöä, taas keksinmuruja ja uudet kerrokset jäätelöä. Laita pakastimeen. Ota kakku pehmenemään huoneenlämpöön ainakin vartti ennen tarjoilua. Irrota reunat vuoasta esim. palettiveitsellä tai kasta vuoka nopeasti kuumaan veteen. Koristele halutessasi kinuskikastikkeella ja suklaamakeisilla.

Tämä kakku veti 2 litraa vaniljajäätelöä ja 2 litraa suklaa-kinuskijäätelöä, vuokana 24 sentin irtopohjavuoka. Kymmenen ihmistä ei saanut tätä kokonaan tuhottua, toki muutakin syötävää oli.

Tätä siis tarjottiin meidän venetsialaisissa, kiitos erikoisen mukavasta illasta (tai no, yöstä) kaikille läsnäolleille!