Appelsiinitäyte (yhteen väliin reilu kerros, kun kakun halkaisija on n.24 cm)

N.500 g säilyke appelsiini-/mandariinilohkoja

1 prk Flora vispiä

400 g  appelsiinituorejuustoa

½ dl vaniljakreemijauhetta

( 1½ liivatetta - yleensä ei tarvitse, täyte jämäköityy kreemijauheesta niin hyvin)

 Valuta appelsiinit (ota liemi talteen), soseuta ne esim. haarukalla painellen. Kostuta kakkupohja appelsiiniliemellä varoen, sillä appelsiinit ovat aika märkiä ja kosteuttavat pohjaa tehokkaasti. Laita appelsiinisose kakkupohjalle.

Vatkaa Flora vispi kevyeksi vaahdoksi, lisää tuorejuusto ja vaniljakreemijauhe. Lisää liotetut, kuumaan vesitilkkaan sulatetut liivatteet (voi sulattaa suoraan kattilassakin, ilman vettä, liotettuna tietenkin) ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Lisää sitten tätä seosta kakkuun appelsiinisoseen päälle. Anna maustua ja tekeytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.