Vaniljainen vadelmatäyte (kahteen väliin, kun kakun halkaisija n.24 cm)
1 prk vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
3 purkkia Kidius-vadelmajogurttia, eli n.350 g (tai muuta vadelmajogurttia vastaava määrä. Meidän paikkakunnan kaupoista ei tahdo saada pelkkää vadelmajogurttia, joten yleensä käytän Hedelmäpommi-jogurttia jossa on vadelmaa, aprikoosia ja persikkaa).
vaniljakreemijauhetta (meniskö 1/2 dl)
vadelmia/survottuja vadelmia maun mukaan (yleensä laitan n. 400 g)
5-6 liivatetta
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi. Lisää vadelmajogurtit, vadelmat ja vaniljakreemijauhe. Sulata liivatteet pieneen määrään (1-2 rkl) kuumaa vettä/vadelmamehua ja lisää seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.
Vadelmat voi myös jättää pois täytteestä ja lisätä suoraan kakkupohjan päälle.