Ihan hetken mielijohteesta ja toisaalta kiinnostuksesta ilmoittauduin mukaan Anna hyvän kiertää- tempaukseen/juttuun/mikä sitten onkaan nimeltään. Tämä ei nyt välttämättä natsaa leivontablogin ideaan, mutta onhan minulla täällä jonkinverran askarteluja ja käsitöitäkin...

Eli siis idean tähän juttuun voi käydä lukemassa vaikka täältä, säännöt suoraan samasta paikasta (eli alunperin Katjuksalta).

 * Lupaan  neuloa, virkata, huovuttaa (tms) jotain mukavaa kolmelle ensimmäiselle, jotka jättävät kommentin tähän viestiin. Toivomuksia saa tietysti esittää, ehkäpä osaan toteuttaa niitä?

 *- Lahjan saat jossain vaiheessa seuraavan 12 kuukauden aikana.

 * - Lupaat omassa blogissasi jatkaa, ja taas lahjoittaa jotain kolmelle seuraavalle.

Kolme ilmoittautunutta ovat (mikäli heitä ilmaantuu):

1. Tua 1000sanaa-blogista

2.

3.

Ja HUOM!!! Minäkin teen sen verran ihan omavaltaisesti muutosta sääntöihin, että tuo eteenpäin lahjoitettava hyvä voisi olla esim. kakunkoriste. Neulomaan ja virkkaamaan en todellakaan ala (tämä on kolmas syksy kun olen itse tehnyt lapsille sukat, sitä aiemmin en ole osannut...), mutta jotain askartelunäpertelyäkin paketti voi sisältää. Ilmoittautujat saa ehdottaa jotain, katsotaan mitä osaan toteuttaa Kieli ulkona

Minä siis ilmoittauduin tähän juttuun mukaan jokin aika sitten Metsänkeskeltä-blogissa ja ai ai, kuinka ihanan ja muistorikkaan paketin sainkaan! Kiitos sisko-kulta!