Ja tämän viikonlopun kakkupläjäyksen päätteeksi: Yksivuotiaalle pikkutytölle haluttiin samantyylistä kakkua kuin meidän neitin Hello Kitty-kakku oli. Toiveena siis oli samanlaiset pursotukset ja sama värimaailma. Hahmoksi kakkuun toivottiin joko Barbababa tai Minni Hiiri, minulle jäi lopullinen päätös asiasta. Barbababasta ei "irronnut" oikein mitään joten päädyin Minniin, mutta vähän eri tekniikalla kuin tuossa esikuvakakussa oleva Hello Kitty.

1290337457_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1290337404_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

3 x 4 munan vaalea peruspohja

Kostutus vaniljamaidolla

Täyte 1: mansikkaviipaleet ja mansikka-jogurttitäyte (toiveesta)

Täyte 2: geishamousse (toiveesta)

Kuorrutus flora vispi ja maitorahka

Koristeet sokerimassaa, lisänä hopeatähtiä ja kimallegeeliä

                                      Onnea pikkuinen Ronja!

Kirjaan vielä tuon geishamoussen ohjeen tähän, ei taida löytyä täytteet-kategoriasta. Suunnilleen näin tein:

3-4 levyä geishasuklaata

1 prk flora vispiä

1 rasia mascarponea (minä käytin maitorahkaa ja maustamatonta tuorejuustoa sopivassa suhteessa)

2 tl vaniljasokeria

Sulata suklaat, jätä jäähtymään (sulata ensin vaikka tuo kolme levyä ja tarkista täytteen maku, lisää sitten tarvittaessa). Vatkaa flora vispi vaahdoksi, lisää siihen mascarpone (tai maitorahka ja tuorejuusto. Näitä käytin suunnilleen niin, että maitorahkaa puoli purkkia, n. 100g ja tuorejuustoa samoin puoli rasiaa, n. 100 g). Lisää jäähtynyt suklaamassa ja sekoittele tasaiseksi. Maista ja lisää tarvittaessa vaniljasokeria. Vaikka täyte onkin makeaa ilmankin sokeria, korostaa vaniljasokeri makuja mielestäni entisestään ja sen takia yleensä itse lisään sokeria.

Tällä annoksella tulee pyöreään kakkuun, halkaisija n. 26 cm, yksi paksu täyteväli. Noin uunipellin kokoiseen levykakkuun annos kannattaa tehdä kaksinkertaisena.