Meidän mussumurunöpönen täytti 2v ja tänään häntä juhlittiin. Minulla on ollut mielessä jo melkein viime synttäreistä saakka kakkuidea, mutta nyt sen kuitenkin viime metreillä muutin. Netissä olen törmännyt näihin Topsy turvy cake /mad hatters cake versioihin ja nyt kun vielä löysin ohjeita sen tekemiseen, halusinkin kokeilla tällaista jenkkityyppistä juttua. Muutama mokakin tähän tuli, mutta koska kakku onnistui kuitenkin aivan yli odotusten, olen sen verran tyytyväinen tähän etten vikoja teille kerro ja mikäli ne huomaatte, ei hiiskuta niistä Silmänisku   Yllättävän helppo kuitenkin oli tehdä, ja mukava! Noita sivureunojakin ois tietenkin voinut vielä viistota, ois lisännyt vinousvaikutelmaa, mutta nyt päätin jättää sen ja keskittyä saamaan kakun ylipäätään tehdyksi.

Niille jotka eivät tiedä, voin paljastaa, että toisin kuin itsekin ensimmäisen tälläisen kakun nähtyäni luulin, on vinous vain pelkkää optista harhaa. Ylempi kakku on aivan suorassa alemman kakun päällä kuten tavallisessakin kerroskakussa.

1297003574_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1297003243_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vähän huono  kuvakulma yläviistosta (valitse siinä sitten huonoista kuvista parhaita), mutta tästä näkee tuon vinouden. Järkkäri edelleenkin harkinnassa...

Pohjina täyteläiset suklaakakkupohjat

Kevyt kostutus vaniljamaidolla

Täytteenä banaaniviipaleet ja maitosuklaamousse, jota raikastin appelsiinituorejuustolla ja sitruuna-kasvirasvavalmisteella (eli se Sunnuntain tuorejuuston kaltainen juttu). Toimi muuten aika hyvin!

Kuorrutus sokerimassaa, alla suklaakreemi (eli tein siis tuolla linkissä olevalla valkosuklaakreemin ohjeella, mutta maito-ja tummasta suklaasta)

Koristukset sokerimassaa, tähtien varret riisinuudelia.

 

Ekaa kertaa päällystin alustankin massalla. Luo kyllä viimeistellyn ilmeen, mutta miten kakun siirtäminen pitäis hoitaa ettei särje reunusta???