Meidän nassikan 2v synttäreillä oli suolaisena tarjottavana kinkkuvoikkari:

1297003160_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

ja patonkipalat:

1297003722_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Voikkarissa vaalea ja tumma vuokaleipä, kostutus lihaliemellä. Täytteenä kinkku-paprika-persilja-tuorejuusto sekä toisena täytteenä italiansalaatti.

Patonkipaloissa fazerin paistettava patonki. Leikkasin ohuita, noin sentin viipaleita ja paahdoin ne kevyesti leivänpaahtimessa. Sivelin päälle ruukkujuustoa, sitten naudanpaistisiivu ja vielä persiljaa koristeeksi.

RUUKKUJUUSTO n. 4 dl

1 prk maustamatonta tuorejuustoa

1 rkl sitruuna- tai limettimehua

½ tl rouhittua mustapippuria

1 tl sokeria

n. 1 rkl maitoa

150 g Aura murua

2 rkl hienonnettua persiljaa

Notkista tuorejuusto, lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi levitteeksi. Mausta halutessasi valkosipulilla.