Blogini 2-vuotis arvonta on päättynyt, kiitos kaikille osallistuneille, ja tulokset ovat nyt selvillä!

Ensin kuitenkin oikeat vastaukset. Kysyin siis, mitä kuvassa olevassa paketissa on, ja vastaus on sokerimassaa (tai kuorrutemassaa, millä nimellä tää ko. tuote nyt kulkeekaan, siitähän ollaan vissiin montaa mieltä täällä blogimaailmassa. Minä kuitenkin käytän nimitystä sokerimassa ja sen myös hyväksyn vastauksissa).

Lisäksi halusin teidän kommentteja pakkauksen merkinnöistä. S=sokerimassaa, FC= Fun Cakes, 1/4 M= 1/4 marsipaania.

Kaikkien vastaajien kesken (paitsi valitettavasti viimeinen kommentoija jäi arvonnan ulkopuolelle, vastaus oli jätetty arvonta-ajan ulkopuolella) arvotun palkinnon saa....

                                   MinnaT/Makiaa Minnalta!

Onnea!

Lisäys 8.6. Tälläisen paketin Minna sai:

1307299637_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Muffiniteline, muffinikoristereunuksia ja muffinikantinen muistikirja. Kirjaan kirjoitin valmiiksi kaksi makeaa ja yhden suolaisen muffinireseptin.

Lisäksi lupasin ekstrayllärin oikein vastanneelle tai heidän joukostaan arvotulle. Tämä olikin vähän kinkkisempi juttu! Moni oli kyllä vastannut sokerimassaa ja marsipaania tai sanonut peesaavansa toisia, jättäen kuitenkin sen tarkemmin selittämättä FC-merkinnän tarkoitusta. Minä olen nyt niin ankara tuomari, että vaadin täsmällistä ja pilkun tarkkaa vastausta, eli oikeiksi vastauksiksi hyväksyn vain ne, joissa on mainittu myös tuo Fun Cakes. Eikös kokeissa ja tenteissäkin vaadita tarkat vastaukset? Nauru  Näin vastanneista arpaonni suosi tällä kertaa.....

                                      Pilvipullaa!

Onnea myös hänelle!

Tämä paketti sisälsi seuraavaa:

1307299689_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Omppuhunajaa, Marimekon Lumimarja-servettejä sekä muffinivuokia (ruudullisia ja pallokuosisia sekä mustana että punaisena).

Toivottavasti paketeista on iloa saajilleen!