Löysin veikeän näköisen pyyheliinan ja koska äitini kerää kaikkea lehmäaiheista, ajattelin heti että tämä pyyhe päätyy vanhempieni pihassa olevaan, vielä keskeneräiseen leikkimökkiin pöytäliinaksi. Sitten kuitenkin ajattelin, että äiti saa itse valita/tehdä pöytäliinan samanlaisena kuin verhot ja sain vielä paremman idean- teen tästä pyyhkeestä taulun. Hetken aikaa kyllä sitten mietin jätänkö tämän meidän juniorin huoneeseen, sen verran hauska tästä tuli. Eilen auringonpaahteessa tätä värkkäsin ja tässä tulos:

1311960114_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Taustalle irrotin vanerilevyn vanhasta lipastosta ja leikkasin sen mattoveitsellä oikean kokoiseksi. Kehykset on kulmalistasta jota en uskaltanut alkaa leikkaamaan jiiriin, etten turmele koko listaa - paremman näköinen olisi ollut niin, mutta eiköhän tuo vältä leikkimökkiin näinkin. Maali kuivui tosi nopsaan näin hellesäässä ja jo kohta maalauksen jälkeen sainkin alkaa kokoamaan taulua (tosin laitoin nuo pitkät sivurimat sitten varmaan vähän leveämmälle kuin rimoja mitatessani ja sahatessani ja sen takia päätyrimat oli sitten liian lyhyet... Ei kun hakemaan lisää rimaa ja sen jälkeen isäntä sahaushommiin Nauru)

Pyyheliinan kiinnitin silityksen jälkeen paikalleen suihkutettavalla liimalla (tietenkin siis ennen kehysten laittoa). Suihkutettava liima - tässäkin yksi uusi elämää (tai ainakin askarteluaNauru) helpottava juttu, josta en ole ennen tiennyt mitään ja nyt ponnahti suosiooni kertaheitolla! Erikeeperillä liimatessa kangasta ei varmasti olisi saanut näin suoraan vaan siihen olisi jäänyt kurttuja ja ryttyjä liimapaakkujen takia. Sprayliima rules!

Maalia piti sävytyksen takia ostaa turhan iso purkki, joten innostuin sitten maalaamaan keväällä jo kertaalleen maalaamani leikkimökin kalusteet uudelleen, silloinen väri kun ei miellyttänytkään silmääni. Ja koska maalasin kalusteet, ajattelin sitten maalata myös itse leikkimökin sisältä - nälkä kasvaa syödessä... Tänään sain katon ja seinät maalattua, katsotaan milloin loput. Sisustusideoita pyörii päässä, lopputuloksen näette toivottavasti piakkoin (jos ette, niin onhan kesä ensi vuonnakin Silmänisku) Miksiköhän tuo ukkokulta muuten sanoi, etten osaa nauttia paikallaan olemisesta ja laiskottelusta???