Viime viikko oli kyllä mielettömän kiireinen, työn-ja touhuntäyteinen. Eilen illalla olin kertakaikkiaan niin puhkipoikki, etten jaksanut edes postauksia tänne tehdä ja nyt sitten yhdellä rytinällä lisään tänne kaikki viime viikon aikaansaannokset.
Maanantaina meni nämä pienet n. 10 hengen voikkarit.
Oikealla kinkkuvoikka, sisällä vaaleaa ja tummaa vuokaleipää, kinkku-paprika-persilja-tuorejuusto-sinappitäyte sekä juustoinen munavoi. Vasemmalla kanavoikkari. Sisältää vaaleaa vuokaleipää joka on kostutettu .... jollain, en muista. Kirjaan alle ohjeen perusmuodossaan, minä pienensin annosta hieman tähän voikkaan.
KANATÄYTE (n. 16 hengelle)
24 isoa täysjyvävehnäpaahtista/vastaava määrä vaaleaa vuokaleipää
400 g broilerin fileesuikaleita ruskistettuna ja pieneksi "hakattuna" (käytin muistaakseni hunajamarinoituja suikaleita)
1 ruukku basilikaa
3/4 dl ruohosipulisilppua
1 tlk ananasmurskaa
2 dl kurkkusalaattia
1 rkl sinappia
200 g valkosipulituorejuustoa
200 g yrtti-pippurituorejuustoa
100 g maitorahkaa/kermaviiliä
Keskiviikkona meni taas tämä iso kinkkuvoikka, joka piti sisällään tuon tutun kinkku-paprika...jne. täytteen sekä italiansalaattia. Leipinä oli tumma ja vaalea vuokaleipä.
Eilen meni sit kaksiin rippijuhliin kinkkuvoikkari, täytteet kummassakin samoin kuin tuossa yllä olevassa voikassa.