Maanantaina sain Slyltäni kortin, jossa kerrottiin tämän kuun Sly-paketin saapuvan lähipäivinä. Tiistaiaamuna lähdin tenavien kans reissuun ja tietenkin sit keskiviikkona mies soitti, että minulle tuli pakettikortti. Reissusta kotiuduttiin eilen, joten näin sitä hullua pidettiin jännityksessä monta päivää!

Tämän kuun teema oli Makuja/puutarha ja paketista löytyi seuraavaa:

1313337103_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

- Iloleipurin piirakkavuoka

- Luumupiirakan ohje

- Hedelmävälipaloja tenaville

- Fariinisokeria

- Kanelia

- Kuivattuja Inca-marjoja

- Mansikkateetä

Vuokaa tulee varmasti käytettyä - tämä oli kivan kokoinen, vähän pienempi kuin lasiset mitä minulla on. Luumupiirakkaa en olekaan varmaan koskaan tehnyt, jospa nyt kokeilisi? Esikoinen ja kuopus otti jo mansikkaiset välipalat itselleen, esikoiselle menee varmaan tuo mansikkateekin hän kun tykkää makeista teemauista. Inca-marjat olikin sitten uusi tuttavuus - toisaalta makeita, toisaalta kirpeitä, täynnä vitamiineja, proteiinia jne. Maku vaatii kuitenkin ehkä vähän totuttelua... Kaikkiaan oikein kiva paketti, kiitos Slyni!

Slyni, siitä juomareseptistä: en sen tarkemmin itsekään tiedä mitä haluaisin, heitin tuon nyt vain kyselylomakkeeseen yhtenä vaihtoehtona. Resepti voi olla joko alkoholiton tai sellainen missä alkoholia on - tosin olen tooooodella nirso alkoholien suhteen: en pidä viskistä, en konjakista, en likööreistä, bacardista, oluesta... Teen tämän nyt aika hankalaksi sinulle Nauru Älä kuitenkaan ota stressiä, odotan joka tapauksessa ensi kuuta innolla!