12 kpl
3 rkl pehmeää margariinia/huoneenlämmössä pehmennyttä voita
225 g sokeria
2 isoa munaa
150 g maustamatonta jogurttia
5 rkl maitoa
275 g jauhoja
1 tl ruokasoodaa TAI 1½ tl leivinjauhetta
175 g tummia suklaarakeita / Daim-rakeita
- Kuumenna uuni 200 asteeseen. Vaahdota margariini (tai voi) ja sokeri kevyesti puuhaarukalla. Vatkaa vähitellen sekaan munat, jogurtti ja maito. Siivilöi sen jälkeen joukkoon keskenään sekoitetut jauhot ja leivinjauhe. Sekoita, kunnes saat tasaista taikinaa. Lisää joukkoon suklaarakeet ja jaa taikina muffinsivuokiin. Paista n. 25 minuuttia tai kunnes muffinit ovat kohonneet ja kullanruskeita.
Nam, nämä oli hyviä!!! En tiedä, mutta luulisin ettei tummilla suklaarakeilla pääse yhtä hyvään lopputulokseen kuin Daim-rakeilla. Kertakaikkista herkkua, niin hyvää, että nämä hävisi jo parempiin suihin ja viikonlopuksi tenavat tilasivat uuden satsin
Ohje on kirjasta "Suklaaunelmat" , Parragon Books. On muuten kirja täynnä toinen toistaan houkuttelevampia ohjeita, niitä tulen testailemaan tässä syksyn mittaan. Ja vaaka tykkää... Toisaalta, hurahdin skikeilyyn joten jospa isäntä ois kotona sen verran että pääsisin sitten nuo kalorit polttamaan tuonne tien päälle.