Tämän kakun tilaaja aloitti uuden työn ja halusi tarjota entisille työkavereilleen  kakkua kiitokseksi yhteisistä vuosista.

1315417625_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1315417662_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Oikeastaan ekaa kertaa sain onnistumaan tuon nipistimellä tehdyn reunan ihan kunnolla. Paitsi:

1315417698_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nauru Nauru Nauru Miten lie pyörähtänyt nipistin kädessä väärinpäin...

5 munan vaalea peruspohja

Kostutus mandariinisäilykkeen mehulla

Täytteenä appelsiinituorejuustotäyte sekä mandariinisose

Eristeenä sokerikreemi ja kuorrute sokerimassaa, samoin kuin koristeet. Spritsaukset suklaata ja pinnassa vielä suihkaukset helmiäistä.

Ja vuodatus tämän kakun kohdalta: Kaikki oli oikein hyvin siihen mennessä kun olin kreemittänyt kakun (ja muuten, olen turhaan aliarvioinut ja väheksynyt sokerikreemiä, olen vaan itse tehnyt sen tähän asti väärin. Satuin lukemaan Leivontafoorumilla täällä juttua aiheesta ja kreemistä tulikin noiden ohjeiden mukaan tosi mukavaa käsitellä ja kakun pintaan kovetuttuaan se teki pinnasta oikein miellyttävän samettisen. Näin sitä oppii!) No, kuorrutin kakun ja sitten se alkoi, aivan Järkyttävä valuminen ja vuotaminen! Liekkö tökkäsin kreemit rikki veitsellä tai johtuiko siitä kun liikuttelin kakkua jolloin tietenkin koko kakku liikkuu ja reunat "elää". Mielestäni en kostuttanut kakkua liikaa, mutta unohdinko painella mandariinisoseesta ylimääräistä nestettä pois? Kenpä tietää... Olisin kyllä tehnyt uuden kakun jos vaan olisi ollut pohja valmiina, sen verran harmitti Huuto . Tuli jopa (hetkellisesti) tunne, että tähän tämä loppuu ja myyn kaikki kakkuvermeet pois! Vähän pelkäsin mitä käy yön aikana kuorrutteelle, onko se sulanut aivan kupruille ja olemattomiin alareunasta - ei ollut, vaan oli ihmeellisesti säilynyt, mutta tein kuitenkin tuon punoksen alalaitaan koska kakku joutui vielä tänä päivänä odottelemaan syömistään jonkin tovin. Voin vaan toivoa, että kakku ei ollut sisältä aivan yhtä mössöä Nolostunut