Vanhenin (mikä sanonta, nuorihan minä olen) vuodella ja tein parit kakut sen takia, toinen töihin ja toinen Mll:n kokoukseen.

Kokoukseen vein suklaakakun; täyteläinen suklaakakkupohja, suklaa-appelsiinitäyte, suklaakreemi ja suklaakuorrute. Nam!

Töihin viemässäni kakussa täyteläisen suklaakakkupohjan välissä oli vadelma-ja sitruunatäytettä, yksi lemppareistani tämäkin!

Kummankin kakun valkoiset kukat tomutin kevyesti vaaleanpunaisella keskustasta, ei näy niin hyvin kuvissa. Ruusut ja pikkukukat on sokerimassan ja marsipaanin sekoitusta, valkoiset pelkkää sokerimassaa.

Kertokaas konkarit miten teette ganachen? Miten saatte suklaan tasaisesti kerman joukkoon? Minulla tahtoo vaan jäädä noita pieniä suklaakokkareita jotka sitten näkyy kakun pinnalla patteina.