Vaikka päivä on ollut tosi sateinen ja harmaa, tämä on tälläinen keltainen toukokuu-kakku. Serkkuni vaimo tilasi tämän ihan heidän omalle perheelleen ja koristeluista "ei tarvitse ottaa stressiä". Tähän nimenomaan toivottiin kuorrutteeksi marsipaani - kivaa, taas harjoitusta lisää!

1272644826_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1272644875_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kukkakoriste lähemmin. Ja nuo keltaset syheröt reunalla on tietenkin serpentiiniä Hymy

1272644928_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Laitetaan nyt vielä tämäkin kuva niin näkyy paremmin tuo alareunan keltainen kaistale. Tällä kertaa sain kaistaleen liitoskohdan meikattua lähes piiloon, jos tarkkaan katsoi niin sen huomasi mutta ei pelkällä yleissilmäyksellä. Jee!!!

Pohjana 3 munan vaalea peruspohja

Kostutus vaniljamaidolla

Raparperi-vaniljatäyte

Päällinen sokerimassa-marsipaani, alla sokericreme. Pinnalla suihkaus helmiäistä.

Kukat sokerimassaa, tomuvärillä tupsuteltuna.

Kakku rupesi pikkuisen valumaan kosteutta ennen kuorrutusta, laitoin oikein tuplakerroksen kreemiä alareunaan. Silti meinas päällisen laitonkin jälkeen vähän valuttaa, toivottavasti ei kosteus vie kaikkea kuorrutetta mennessään. Nyt hoksasin, että sama ongelma on aina tämän täytteen kanssa - ei ymmärrä ei, koska kuitenkin raparperihillo on aika "kuivaa" ja vielä varmuuden vuoksi valutan sitä siivilässä ennen kakkuun laittoa. Onko se hillon sokerinen, tahmea liemi sitten sellanen, että kakkupohja ei ime sitä??? Jospa kuitenkin kakku maistui eikä ollut liian kostea.

Hauskaa vappua sinne järven eteläpäähän, kuten myös kaikille lukijoille!