No niin, joulun suurimmat tapahtumat on jo takana, uudet tavarat ja lelut tutkittu ja leikitty jo moneen kertaan yhdessä joten nyt on aikaa jo vaikka istahtaa purkamaan näitä joulunalusjuttuja tänne blogiinkin. Alotetaan vaikka tästä kermaisesta kahvikakusta, ohje täällä linkissä. Tällä kertaa, joulun kunniaksi, kuorrutin kakun ja ohje siihen tässä.

KENTAKIALAINEN KAKUNKUORRUTE

1 dl kermaa

100 g voita

2 rkl paahdettua sokeria

300 g tomusokeria

Kiehauta kerma ja voi kattilassa. Paahda sokeri kevyesti pannulla (tai paahda tummemmaksi, jos haluat tummemman kuorrutuksen). Yhdistä kerma-voiseos ja paahdettu sokeri - Huom! Aineiden on oltava kuumia kun yhdistät ne, muutoin sokeri menee paakkuihin. Lisää lopuksi sihdattu tomusokeri ja sekoita tasaiseksi. Anna jäähtyä hetki ja kaada tasaisesti kakun pinnalle.

1292963708_img-d41d8cd98f00b204e9800998e