RAPARPERI-VANILJATÄYTE (halkaisijaltaan 24 cm:n kakkuun kahteen väliin)

Kiisseli

3,3 dl kahvikermaa

3 rkl sokeria

1 muna

1,5 rkl perunajauhoa

1 tl vaniljasokeria

(vaniljarahkaa maun mukaan, itse laitan sen purkillisen, onko se nyt 200g)

(liivatelehtiä)

Täyte

n.5 dl raparperihilloa

Kiisselin valmistus: Laita kattilaan kaikki aineet vaniljasokeria ja rahkaa lukuunottamatta. Kuumenna hitaasti kiehumispisteeseen koko ajan sekoittaen (eli niin kauan kunnes kiisseli sakenee). Jäähdytä ja mausta vaniljasokerilla. Lisää rahka ja liivatteet. Kokoa kakku, laita pohjan päälle ensin raparperihilloa ja sitten kiisseli-rahkaseosta. Hillon voi myös sekoittaa kiisseli-rahkasörssöön, mutta lopputulos ei ole esteettisesti paras mahdollinen...