OIKEIN IHANAA ÄITIENPÄIVÄÄ KAIKILLE ÄIDEILLE!

 

Tänä vuonna en tehnyt yhtä ainoata äitienpäiväkakkua, en siis edes itselleni Näpertelin kuitenkin muunlaisia muistamisia; kokeilin floristin taitojani ja tein kukkayllätykset. Idean näihin rasiaylläreihin sain uusimmasta Avotakka-lehdestä.

Kukkien sekaan laitoin hennon pinkkejä helmiä tuomaan lisäromanttisuutta. Tähän romanttiseen ilmeeseen sopii muuten tuo harsokukka kuin nenä päähän, vaikken siitä yleensä kovin välitäkään. Mutta tässä siis oiva valinta!

Toinen rasia oli himpun erilainen, yksi gerbera nurkassa ja lisänä helminauhaa:

Näihin siis on tarkoitus laittaa kannet päälle (kirjoitan tätä lauantai-iltana ja vielä en ole testannut miten toimii), pitää ihan vain kevyesti näön vuoksi laittaa ettei mene kukat lyttyyn kun kuitenkin meinasivat osittain kohota tuolta vähän yli laitojen. Rasiayllärit menee äidilleni ja anopilleni, isomummo sai perinteisemmän kukkakorin:

Ja täälläkin helmiä seassa:

Täytyy toivoa, että nuo karhunheinätkin upposi kukkasieneen kunnolla ja saavat vettä, etteivät heti nuupahda. Hieman hankalaa oli saada noin ohuet ja hentoiset heinät kukkasieneen, mutta yritin käyttää jotain omalaatuisia kikkakolmosia - ois kiva tietää, miten tuo oikeasti tehdään.