Tänään posteljooni toi kovasti odottamani saapumisilmoituksen - Sly-paketti on saapunut!!! Piti kuitenkin malttaa mieleni vielä näin iltaan ennen kuin pääsin paketin kimppuun ja sen sisältö oli seuraavanlainen:

1316714506_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

* Valio kotiruokaa-reseptivihkonen

* Slyn itse keräämiä ja kuivattamia suppilovahveroita

* Metsän eläimet - piparimuottisarja

* Tazza hot chocolate sticksit

* Jam it! - mulberry- ja passiohillo

* Muffinivuokia

* Valkosuklaamousseainekset

* Fazerin Nordic Gourmet suklaata, Blueberry Pie

* Ihana vanhanaikainen kortti

Oi mikä paketti, kiitos Slyni! Ihana ajatuspolku syysillan tunnelmasta!

Valion reseptit on maukkaita, tästäkin vihkosesta pääsee tuotantoon ainakin suolainen piiras. Nuo piparimuotit minulla jo olikin, mutta ei hätää, kyllä näillekin käyttöä löytyy (vaikkapa toisen harrastukseni, askartelun, parissa). Sienistä kiitän erityisesti, niiden eteen on nähty aivan erityistä vaivaa ja senpä vuoksi aion ehdottomasti kokeilla jotain sienipiirasta vaikka olenkin sitä mieltä, etten sienistä pahemmin välitä (mutta eihän tiedä vaikka tässä käykin niinkuin viime kuun luumupiiraan kohdalla Hymy Siis ihan aidosti ja rehellisesti, Kiitos!, tähän on nähty vaivaa). 

 Tälläisia hilloja en olekaan ennen kokeillut, näistäkin täytyy siis jotain kehitellä - vaikuttavat ainakin ulkonäön ja tuoteselosteen perusteella maukkailta ja marjaisilta. Jospa yhdistäisi hilloon tuota valkosuklaamoussea... Hmm, katsotaan! Ja suklaa, aah aina niin hyvää!

Kiitos Slyni!