Laitetaas nyt tämäkin kakku tänne, vaikka tämä ihan perusjuttu onkin. Siitäkin huolimatta mielestäni ihan kiva tuli, vielä kun lisäis vaikka muutaman kukan niin siinähän se olis.

Miehelläni oli viime viikolla synttärit, mutta minusta ei sillon ollut kakunleipojaksi joten siirsin kakkuhommat tälle viikonlopulle. Toiveena oli "ihan perus mansikkakermakakku ilman marsipaania" ( ja marsipaanilla ukkokulta tarkottaa siis marsipaania ja sokerimassaa). Melkeinhän tästä sellanen tulikin... Mansikkaa joo on täytteessä ja kermaakin on reunoilla, marsipaania ei ollenkaan - päällinen kun on sokerimasssa Silmänisku Oli vaan pakko päästä testaamaan tuota kuviomattoa kun sen nyt hommasin. Kesällä sitten iiiiihan perusmansikkakermakakkua tuoreista mansikoista, minä lupaan!

1275154115_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

3 munan vaalea peruspohja

Kostutus vaniljamaidolla

Täyte 1: mansikkaviipaleet ja mansikkamousse (tällä kertaa valion mansikka-vaniljajogurttiin ja ilman rahkaa, iskan mielen mukaan)

Täyte 2: valkosuklaakerma

Päällä sokerimassalevy, sen alla ja reunoilla flora vispi jota tukevoitettu vaniljakreemijauheella.

Reunoja kiertää vaniljatäytteiset keksit (ajattelin ensin sellasta kakkua, jonka sivureunaa kiertäs kauttaaltaan keksirivi, mutta noita ei niin paljoa ollut että ois riittänyt).

Tämän kuvan jälkeen tenavat lisäs vielä kakkuun omat koristeensa, jotka olivat varta vasten isille tehneet.